Home Nieuws

Nieuws

Mazda CX-5 Sport Selected: Met gratis trekhaak
Ontdek bij Autobedrijf Knoop de Mazda CX-5 Sport Selected. Dankzij de 19-inch velgen, 360 graden camera en head-up kleurendisplay profiteer je van € 2.995,- voordeel. Nu tijdelijk met gratis trekhaak!

Dit is een tijdelijke aanbieding dus kom snel langs bij de Autobedrijf Knoop.
Mazda CX-3 Sport Selected: We worden er stil van!
Zelfs wij bij autobedrijf Knoop worden er stil van! De Mazda CX-3 is nog stiller dankzij extra geluidsisolatie voor meer comfort. En tijdelijk ontvang je € 2.000,- extra inruilwaarde.

Vraag een offerte aan of plan een proefrit in. Wees er snel bij want het betreft een tijdelijke actie!
Mazda MX-5: Nu tijdelijk met € 3.000,- premie
Volgens ons moet je hier niet te lang bij stilstaan! De MX-5 is niet voor niets ontworpen voor zijn rijplezier. Profiteer nu bij autobedrijf Knoop tijdelijk van € 3.000,- extra premie en geniet nog deze zomer.
Vandaag mag papa zijn gang gaan
Hoe ziet de ideale dag van papa er uit? Wij hebben wel een idee.
Een weekend weg of een dagje uit?
Een lang weekend dus extra tijd om er op uit te gaan! Wat ga jij doen? Wij van autobedrijf Knoop hebben wel een goed idee.
Cijfers revolutionaire Skyactiv-X Motor bekend
Mazda heeft vandaag officieel zijn revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor gelanceerd met de start van de verkoop van deze bijzondere motor in de Mazda3. Vanaf nu is bij Automobielbedrijf Knoop de nieuwe Mazda3 Skyactiv-X te bestellen, Deze nieuwe Skyactiv-X motor zal ook leverbaar zijn in de kort geleden gepresenteerde Mazda CX-30.
Mazda CX-5 Private Lease deal
Met Mazda Private Lease van Autobedrijf Knoop rij je in een gloednieuwe Mazda CX-5 voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, rente, afschrijving en afleverkosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Je rijdt bij Automobielbedrijf Knoop de Mazda CX-5 private lease nu al voor € 499,- per maand.
Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding
Want jouw vakantie is geen vakantie voor je auto. Die moet vele kilometers hard werken. Wil je pech voorkomen en rode lampjes op het dashboard vermijden? Maak dan je auto klaar voor de vakantie met behulp van de onderstaande tips.
Stoppen of niet?
Je auto is volgepakt en je bent onderweg naar je vakantiebestemming. Halverwege de rit gaat er opeens een lampje branden op je dashboard. Wat moet je nu doen? Direct stoppen en de pechhulp inschakelen? Of kun je nog even doorrijden naar een garage?
De nieuwe Mazda3 getest:
De nieuwe Mazda3 is de afgelopen tijd door diverse journalisten getest. Ook benieuwd naar hun bevindingen? Lees of bekijk dan snel de reviews van Femme Frontaal, Autoweek, Autovisie en AutoRAI.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website