Home Nieuws

Nieuws

Alle ballen op de vertrouwde Mazda 6
Wat als auto’s een Champions League-elftal zouden moeten vormen? Welnu, dan zouden de BMW, Mercedes en de Audi de arrogante voorhoede zijn, de VW en de Ford zouden vooral actief zijn in de verdediging, de Citroen zou op de vleugel steeds fantastische acties maken, maar dan wel de bal kwijtraken. En Renault? Tsja, die zou op de bank zitten, want constant geblesseerd. En als het team opeens achterstaat en er echt gebeuld moet worden, dan is daar de Mazda op het middenveld, waar je altijd vertrouwd alle ballen op kan spelen en die het publiek aangenaam verbaasd met scorende acties. Mazda zal achteraf echter niet de eer opeisen en heeft trouwens ook geen tattoo’s, of overgekapt haar.
Mazda2 Sport Selected: met € 2.995 voordeel
Kies nu voor de luxe én sportieve Mazda2 Sport Selected en profiteer van €2.995,- voordeel. En tijdelijk met €1.000,- extra inruilwaarde.
Deze date vindt u leuk!
Prachtig, dynamisch en krachtig. Eigenschappen die iedereen zal aanspreken. Dat zien wij van Autobedrijf Knoop ook daarom brengen wij u graag samen in onze showroom. Voor een nadere kennismaking en een voorstel om nog lang, gelukkig én voordelig bij elkaar te zijn.
Skyactiv-X
De Skyactiv-X benzinemotor komt eraan in de nieuwe Mazda3! Hij combineert de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor.
Uw Mazda kan nu ook met Apple CarPlay inclusief Flitsmeister
Wij bieden vanaf nu een optie aan voor smartphonebesturing van alle modellen Mazda die zijn uitgerust met MZD Connect. iPhone bezitters kunnen daarmee het multimediasysteem in hun Mazda net zo bedienen als hun iPhone. Met een aangepaste iOS-interface op het dashboard kun je bellen, berichten verzenden, muziek luisteren en navigeren. Ook is het systeem is te bedienen met de stem (Siri), de knoppen op het stuur van je Mazda en de HMI Commander.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website