Beleef een prachtig spektakel in je Mazda MX-5 25 Mar, 2019

Beleef een prachtig spektakel in je Mazda MX-5
Het bloeien van de bloesem is in Japan een zeer bijzonder moment en als het zover is adviseren wij in je Mazda te stappen om dit prachtige spektakel te beleven. Wij hebben alvast de beste plekken in Nederland op een rijtje gezet, ga jij kijken?

Hier vind je alvast de mooiste bloesemplekjes in Nederland, zodat jij en je Mazda er klaar voor zijn als het moment daar is!

MIDDEN BETUWE

Het bloesemgebied bij uitstek is de Midden Betuwe. Want waar fruitbomen zijn, is natuurlijk bloesem. Vooral leuk om de fietsen mee te nemen: als je afreist naar rivierenland vind je een aantal prachtige fietsroutes. Bijvoorbeeld de Betuweroute, Lingeroute of Bloesem- en Fruitroute.

KERSENBLOESEMPARK IN AMSTERDAM

In het Amsterdamse bos bevindt zich een speciaal kersenbloesempark. Dit uitstapje valt goed te combineren met een route door Noord Holland. Bezoek naast Amsterdam dan onder andere Zaandam, Hoorn en Enkhuizen. Let wel op de verkeersinformatie bij het bloeien van de bloesem in het kersenbloesempark: het kan namelijk erg druk zijn! Een goed idee om vroeg te starten met deze route, dus!

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website