Image
Mazda werkplaats

Pech & Schade

Pech met jouw Mazda of op zoek naar professioneel schadeherstel? Hier vind je alle informatie.

Image
Mazda euro service nummer

Pech met jouw Mazda?

MAZDA PECHHULP – MAZDA EURO SERVICE
Uw Mazda brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan beperkt onze service zich niet tot onze landsgrenzen! Met onze Mazda Euro Service bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met net dat stapje extra!

Met Mazda Euro Service bent u een jaar lang verzekerd voor hulp bij pech binnen heel Europa ( ook aan huis ). Verzorgt Autobedrijf Knoop periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda dan is deze service gratis. In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,–.

Schadeherstel voor jouw Mazda

Mazda Erkend Schadeherstel

HEEFT U SCHADE AAN UW MAZDA?
Schade is erg vervelend. Goed schadeherstel is van het grootste belang. Na schadeherstel moet uw Mazda er natuurlijk weer perfect uitzien, maar het is ook belangrijk dat alle veiligheidssystemen van uw Mazda weer goed ingesteld zijn, zodat u weer veilig en zonder storingen op pad kunt.
Tevens zorgt goed schadeherstel ervoor dat uw Mazda een hoge restwaarde behoudt.

HEEFT U SCHADE? BRENG UW MAZDA NAAR AUTOBEDRIJF KNOOP!
Wij mogen voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen uw schade herstellen. Ook ruitschade. Wij zorgen dat u volledig ontzorgt wordt. Wij zullen alles voor u verzorgen.

Bij Knoop autobedrijven staan wij voor
Behulpzaam, Betrouwbaar
Deskundig, Duidelijk
Flexibel

Pech of schadeherstel nodig?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Aanhef