Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Image
Mazda Private Lease

Mazda MX-30

e-SkyActiv EV 145 Exclusive-line 36 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Machine Grey
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
850333563
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2023
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

DIRECT uit voorraad leverbaar Mazda MX-30 Exclusive-Line in de kleur Machine Gray metallic. Nu met € 3.000,- voorraadkorting. Bij particulier aankoop zou u ook nog kunnen profiteren van de € 2.950,- overheidssubsidie op 100% elektrische auto's (in in de prijs verwerkt) 

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Deze Mazda MX-30 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Audiobediening op het stuur is aanwezig. Gemak en veiligheid voor alles, toch? Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start!

Aan boord van deze Mazda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
Machine Grey
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur