Home Mazda Mazda MX-5 RF

Mazda MX-5 RF

Nieuwe Mazda MX-r RF model 2017 bij Autobedrijven Knoop
 

Een nieuwe vorm van open rijden

Bij de MX-5 RF is geen praktisch gebruiksgemak opgeofferd voor het inklapbare dak. De ontwerpers en ingenieurs hebben niet alleen een fraai silhouet gecreëerd bij het integreren van de hardtop, maar ook een afzonderlijke bagageruimte die nagenoeg dezelfde inhoud heeft als die van de Roadster.
v.a. € 37.090
Private Lease v.a. € 529 p/mnd

Restractable Fastback

De Mazda MX-5 RF is met zorg ontworpen en prachtig vormgegeven. De coupé-styling geeft een hint naar een klassieke fastback. Bovendien kan het elektrisch bedienbare dak gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten. De hardtop opent of sluit in slechts 13 seconden en is te bedienen via slechts één schakelaar.
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda MX-5 Acties

Mazda MX-5: Culinair genieten

Optimale beleving met de Mazda MX-5! Schaf voor 30 september 2019 particulier een nieuwe MX-5 aan en ontvang een geheel verzorgd, culinair weekend bij Parc Broekhuizen! Heerlijke diners, 2 overnachtingen én een prachtige omgeving om in rond te rijden, wie wil dat nou niet? Wacht niet langer, plan een proefrit en rij nog deze zomer in de MX-5.

Mazda Private Lease Deals
Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen en wordt onder het Keurmerk Private Lease door Mazda Leasing. Met Mazda Private Lease heb je als particulier het gemak van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
Mazda Finance actie - 3,99% rente
Wat een geweldig aanbod! Tot en met 30 september 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda voor een rentetarief vanaf 3,99%. Hiermee rijd je al een nieuwe Mazda vanaf € 149,- per maand. Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen.

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website