Home Mazda Mazda6 Sportbreak

De nieuwe Mazda6 Sportbreak

De nieuwe Mazda6 Sportbreak - Autobedrijf Knoop
 

De nieuwe Mazda6 Sportbreak - de ultieme rijervaring

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de nieuwe Mazda6 Sportbreak met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, elke keer opnieuw. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk standaard.

De de nieuwe Mazda6 wordt in twee uitvoeringen geleverd: de Mazda6 Sportbreak (station) en de Mazda6 Sedan.

Altijd uitgerust aankomen

Eenmaal onderweg ervaar je rijden zoals het bedoeld is. Dankzij aanpassingen aan het onderstel en verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. Ook aan de stoelen is gedacht. Die zijn namelijk ergonomisch ontworpen en zorgen voor ongekend comfort en optimale ondersteuning van je lichaam. Zo kom je altijd uitgerust aan.

Omdat veiligheid onderweg belangrijk is, is de nieuwe Mazda6 voorzien van de nieuwste i-ACTIVSENSE pro-actieve veiligheidssystemen. Tot slot ervaar je vanwege de SKYACTIV motoren kracht, zonder dat het afdoet aan je brandstofverbruik. Alle details maken dat de eenheid tussen jou en de nieuwe Mazda6 direct voelbaar is, vanaf het moment dat je plaatsneemt.

Standaard voorzien van al het essentiële

Omdat rijplezier, veiligheid en luxe voor ons belangrijk zijn, bevat de Mazda6 standaard al het essentiële wat je verwacht van ons en meer. De Mazda6 Essence is daarom standaard uitgerust met zaken als een head-up display, Radar Cruise Control, een breed palet aan veiligheidssystemen, navigatie en diverse comfortopties als stoelverwarming en stuurwielverwarming.

Dé ideale zakelijke leaseauto

De nieuwe Mazda6 combineert een stijlvol en verfijnd design, geavanceerde veiligheidssystemen en een nieuw niveau van rijplezier met een oog voor elk detail. Bovendien biedt de nieuwe Mazda6 meer dan het essentiële. Zo is het interieur is met een hoogwaardige afwerking ontworpen rondom de bestuurder. Dat merk je direct als je plaatsneemt achter het stuur, het vakmanschap straalt er vanaf en de verfijnde afwerking is standaard. Ook onderweg is op elk detail gelet. Dankzij diverse aanpassingen aan het onderstel en de verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. G-Vectoring Control zorgt voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren. En dankzij het nieuwste pro-actieve i-ACTIVSENSE veiligheidssysteem is jouw rit zo veilig als mogelijk.

De brede range aan SKYACTIV motoren die beschikbaar is voor de nieuwe Mazda6, zowel voor de Sedan als de Sportbreak uitvoering, zorgt voor voldoende kracht en bovendien een zo laag mogelijk verbruik. Beide uitvoeringen zijn ook als automaat leverbaar. Al deze details maken dat de eenheid tussen jou en de nieuwe Mazda6 direct voelbaar is. Kortom, deze Mazda is dé ideale zakelijke leaseauto.

v.a. € 37.490
Private Lease v.a. € 499 p/mnd

DESIGN

De nieuwe Mazda6 is ontworpen volgens de KODO design filosofie. Daarin is menselijke aanraking en vakmanschap belangrijk. En dat zie je eraan af, elke keer weer.

 • Soul Red Crystal: ontwikkeld volgens takuminuri techniek
 • 17 en 19-inch lichtmetalen velgen
 • Grilleafwerking in Bright Silver
 • Adaptieve LED-verlichting
 • Chromen details
 • Privacy glass
Uitrusting afhankelijk van uitvoering

 

Mazda6 Prestaties

VERBONDEN

De nieuwe Mazda6 is ontworpen rondom jou, de bestuurder. Dat merk je onderweg: je vindt alles zonder erbij na te denken, puur op intuïtie.

 • Multimediasysteem MZD Connect
 • 8-inch LCD touchscreen
 • Bluetooth, CD-speler, DAB+, USB en AUX
 • HMI commander voor naadloze bediening
 • Digitale meterset
 • 4,6 inch TFT scherm in de meterset
 • Navigatiesysteem
Mazda6 Sportbreak Veiligheid

Prestaties & maten

Tankinhoud
62 liter
Acceleratie 0-100 km/u
9,3 sec
Verbruik snelweg
5,3 L/100km
CO2 uitstoot
139 gr/km
Topsnelheid
216 km/u
Verbruik stad
7,3 L/100km
Verbruik gecombineerd
6,1 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4870mm
 
2750mm
 
1450mm
 
1840mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda6 Acties

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website