Home Mazda 6 (2018)

De nieuwe Mazda6 (2018)

De nieuwe Mazda6 (2018) - Autobedrijf Knoop
 

De nieuwe Mazda6 - de ultieme rijervaring

Met een uitermate verfijnd design en nieuw niveau van rijplezier is de nieuwe Mazda6 met recht het topmodel van Mazda. Dankzij de KODO designfilosofie is het ook een auto waar je naar omkijkt, elke keer opnieuw. Stap je in, dan merk je helemaal wat vakmanschap betekent. Een uiterst verfijnde afwerking is namelijk standaard.

De de nieuwe Mazda6 wordt in twee uitvoeringen geleverd: de nieuwe Mazda6 2018 Sedan, en de Mazda6 2018 Sportbreak.
v.a. € 36.990
Private Lease v.a. € 524 p/mnd

Standaard meer dan het essentiële

De nieuwe Mazda6 combineert een stijlvol en verfijnd design, geavanceerde veiligheidssystemen en een nieuw niveau van rijplezier met een oog voor elk detail. Het interieur is met een hoogwaardige afwerking ontworpen rondom de bestuurder. Dat merk je direct als je plaatsneemt achter het stuur, het vakmanschap straalt er vanaf en de verfijnde afwerking is standaard. Ook onderweg is op elk detail gelet. Dankzij diverse aanpassingen aan het onderstel en de verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. G-Vectoring Control zorgt voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren. En dankzij het nieuwste pro-actieve i-ACTIVSENSE veiligheidssysteem is jouw rit zo veilig als mogelijk.

De brede range aan SKYACTIV motoren die beschikbaar is voor de nieuwe Mazda6, zowel voor de sedan als de Sportbreak uitvoering, zorgt voor voldoende kracht en bovendien een zo laag mogelijk verbruik. Al deze details maken dat de eenheid tussen jou en de nieuwe Mazda6 direct voelbaar is.
Interieur

Altijd uitgerust aankomen

Eenmaal onderweg ervaar je rijden zoals het bedoeld is. Dankzij aanpassingen aan het onderstel en verbeterde geluidsisolatie is elke kilometer voorzien van soepel rijgedrag en kracht wanneer je het nodig hebt. Ook aan de stoelen is gedacht. Die zijn namelijk ergonomisch ontworpen en zorgen voor ongekend comfort en optimale ondersteuning van je lichaam. Zo kom je altijd uitgerust aan.

Omdat veiligheid onderweg belangrijk is, is de nieuwe Mazda6 voorzien van de nieuwste i-ACTIVSENSE pro-actieve veiligheidssystemen. Tot slot ervaar je vanwege de SKYACTIV motoren kracht, zonder dat het afdoet aan je brandstofverbruik. Alle details maken dat de eenheid tussen jou en de nieuwe Mazda6 direct voelbaar is, vanaf het moment dat je plaatsneemt.

 

Prestaties & maten

Tankinhoud
62 liter
Acceleratie 0-100 km/u
9,3 sec
Verbruik snelweg
5,3 L/100km
CO2 uitstoot
139 gr/km
Topsnelheid
216 km/u
Verbruik stad
7,3 L/100km
Verbruik gecombineerd
6,1 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4870mm
 
2750mm
 
1450mm
 
1840mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website