Mazda3

Mazda3 - Autobedrijf Knoop
 

Mazda3: Scherp als jijzelf

De Mazda3 was al uitzonderlijk goed, dus logisch dat je er anno 2018 zeer hoge eisen aan stelt. Het exterieurdesign is subtiel doorontwikkeld, maar behoudt de kenmerkende stijldynamiek van Mazda’s designtaal Kodo; die onder andere op de Mazda3 goed was voor een Red Dot Design Award. Het stijlvol vernieuwde interieur van de Mazda3 is ontworpen rondom de bestuurder. Alle bedieningselementen vind je op de meest logische plaats. Of het nu gaat om de symmetrisch geplaatste pedalen, de direct en kort schakelende pook binnen handbereik of de intuïtieve HMI Commander, alles voelt natuurlijk en hoogwaardig aan. De benchmark qua rijeigenschappen is nu nóg scherper dankzij G-Vectoring Control. Deze unieke Mazda-innovatie draagt bij aan de perfectionering van het bochtengedrag en de koersvastheid van de Mazda3. De Mazda3 is scherp. Scherp als jijzelf.
v.a. € 26.490
Private Lease v.a. € 389 p/mnd

Mazda3

Een bijzonder intelligente auto
Mazda3 - Autobedrijf Knoop

Veiligheid voorop

De nieuwe Mazda3 biedt alles voor een optimale interactie tussen u als bestuurder en de auto. Zo voorziet het 7-inch touchscreen (MZD Connect) (navigatie en communicatie systeem) u tijdens het rijden van alle nodige informatie. Het touchscreen is te bedienen door middel van de centrale HMI-commander. Relevante informatie is met een minimale neerwaartse oogbeweging af te lezen van het Active Driving Display. Wel zo veilig omdat u uw blik op de weg kunt houden.
Moderne technologie

Prestaties & maten

Tankinhoud
51 liter
Acceleratie 0-100 km/u
8,8 sec
Verbruik snelweg
4,3 L/100km
CO2 uitstoot
119 gr/km
Topsnelheid
198 km/u
Verbruik stad
6,5 L/100km
Verbruik gecombineerd
5,1 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4585mm
 
2700mm
 
1450mm
 
1795mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda3 Acties

Knoop Winter Deals - Mazda3

Profiteer van veel voordeel op deze Mazda actiemodellen: de nieuwe Mazda3 Skyactiv-G 120 6MT Sport Selected en Mazda3 Skyactiv-G 120 6MT GT-M

.

Mazda3: nu € 2.000,- meer waarde
Koop nu particulier een nieuwe Mazda3 hatchback of sedan in GT-M uitvoering en ontvang tot maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een nieuwe Mazda3 tot en met 31 december 2018, dus wacht niet te lang en profiteer nu!
Mazda Private Lease: all-in rijplezier
Mazda heeft momenteel zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 en Mazda MX-5. Zo kun je onbezorgd genieten van het rijden in een Mazda. Met Mazda private lease hoef je alleen nog maar te tanken. Sluit vóór 31 december 2018 een Mazda Private Lease contract af en kies voor onbezorgd genieten!

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website