Home Mazda Mazda2

Mazda2

Mazda 2 - Autobedrijf Knoop
 

Maak kennis met de nieuwe Mazda2

De nieuwe Mazda2 is een zeer complete auto met een opvallend luxe interieur, maar Mazda is erin geslaagd deze luxe te combineren met een stoere uitstraling. Het interieur geeft de indruk van een grote auto. Stap in en ervaar de luxe van het moderne design. De Mazda2 is in veel uitvoeringen verkrijgbaar, van de Mazda2 S Skyactiv 75pk handgeschakeld tot en met de zeer luze uitgeruste Mazda2 GT-M Skyactiv 115pk automaat. Kom naar de showroom van Autobedrijf Knoop in Maarssen en maak een proefrit in deze leuke auto.
v.a. € 15.990
Private Lease v.a. € 269 p/mnd

Een complete auto met een eigenzinnige uitstraling

LED verlichting

Ontdek de Mazda2

Een goede rijervaring én een fijn brandstofverbruik. In de Mazda2 kan dat, dankzij SkyActiv Technology. Van de motor tot aan de carrosserie, alles is zo ontworpen dat de Mazda2 nergens rijplezier verliest en toch zuinig rijdt. Daarnaast ervaar je in de Mazda2 een directe respons, dankzij G-Vectoring Control. Het resultaat? Je rijdt zelfverzekerd en zowel jij als je inzittenden komen uitgerust aan. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maak een proefrit en ervaar het zelf.
Mazda2 Interieur

Prestaties & maten

Tankinhoud
44 liter
Acceleratie 0-100 km/u
12,1 sec
Verbruik snelweg
3,9 L/100km
CO2 uitstoot
110 gr/km
Topsnelheid
171 km/u
Verbruik stad
6,1 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,7 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4060mm
 
2570mm
 
1495mm
 
1695mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda2 Acties

Mazda Private Lease Deals
Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen en wordt onder het Keurmerk Private Lease door Mazda Leasing. Met Mazda Private Lease heb je als particulier het gemak van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 309,- per maand.
Mazda Finance actie - 3,99% rente
Wat een geweldig aanbod! Tot en met 31 december 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda CX-30 of Mazda CX-5 voor een rentetarief vanaf 3,99%. Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen.

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website