Home Mazda Mazda2

Mazda2

Mazda 2 - Autobedrijf Knoop
 

Maak kennis met de nieuwe Mazda2

De nieuwe Mazda2 is een zeer complete auto met een opvallend luxe interieur, maar Mazda is erin geslaagd deze luxe te combineren met een stoere uitstraling. Het interieur geeft de indruk van een grote auto. Stap in en ervaar de luxe van het moderne design. Kom naar de showroom van Autobedrijf Knoop in Maarssen en maak een proefrit in deze leuke auto.
v.a. € 15.990
Private Lease v.a. € 259 p/mnd

Een complete auto met een eigenzinnige uitstraling

LED verlichting

Een klasse apart

De Mazda2 is een eigenzinnige auto. De ontwerpers van deze auto hebben zich niet laten leiden door wat gebruikelijk of trendy is, maar hebben hun eigen richtlijnen opgesteld.

Het resultaat hiervan is dat Mazda met de Mazda2 een auto ontwikkeld heeft waarbij de bestuurder en de passagiers centraal staan. Zij zijn erin geslaagd rijcomfort en rijprestaties in één auto te combineren. Mazda is namelijk van mening dat deze eigenschappen in elke klasse thuishoren. Ook bij de kleinere instapmodellen.

Prestaties & maten

Tankinhoud
44 liter
Acceleratie 0-100 km/u
12,1 sec
Verbruik snelweg
3,9 L/100km
CO2 uitstoot
110 gr/km
Topsnelheid
171 km/u
Verbruik stad
6,1 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,7 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4060mm
 
2570mm
 
1495mm
 
1695mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda2 Acties

Mazda Finance actie - 3,99% rente
Wat een geweldig aanbod! Tot en met 30 juni 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda voor een rentetarief vanaf 3,99%. Hiermee rijd je al een nieuwe Mazda vanaf € 149,- per maand. Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen.
Mazda Private Lease Deals
Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen en wordt onder het Keurmerk Private Lease door Mazda Leasing. Met Mazda Private Lease heb je als particulier het gemak van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 295,- per maand.

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website