Home Mazda Mazda MX-5 Roadster

Mazda MX-5 Roadster

MX-5
 
De Mazda MX-5 is niet voor niets de meest populaire raodster ter wereld. Hij is ontworpen voor puur rijplezier. De rijeigenschappen zijn subliem te noemen: hij schakelt en stuurt soepel. En dat gecombineerd met zijn sportieve uiterlijk. Voel de vrijheid als u met open dak rijdt, met uw favoriete muziek aan...
De Mazda MX-5 is zeer aantrekkelijk geprijsd. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, variërend van een instapmodel tot aan een topuitvoering. Voor elk wat wils!

Naast de Mazda MX-5 Roadster is er ook een hardtop uitvoering van de MX-5 leverbaar: de Mazda MX-5 RF.
v.a. € 32.990
Private Lease v.a. € 465 p/mnd

Niet te lang bij stilstaan

MX-5 bij Autobedrijf Knoop

Lijnen van een meesterwerk

Het herkenbare 'KODO - Soul of Motion' design van Mazda is uiteraard ook toegepast op de Mazda MX-5. Dit design geeft de wagen een agressief en dynamisch uiterlijk, terwijl de klassieke roadster-kenmerken van de MX-5 behouden zijn. De gestroomlijnde motorkap en de korte overhang samen met de lage verschijning geven de Mazda MX-5 een krachtige en soepele indruk. Haast katachtig.
Wilt u de Mazda MX-5 zelf ook ervaren? Vraag dan een proefrit aan en ervaar dat elegantie en kracht wel degelijk samen kunnen gaan!

Prestaties & maten

Tankinhoud
45 liter
Acceleratie 0-100 km/u
8,3 sec
Verbruik snelweg
4.9 L/100km
CO2 uitstoot
139 gr/km
Topsnelheid
204 km/u
Verbruik stad
7,9 L/100km
Verbruik gecombineerd
6,0 L/100km
Energielabel
Energielabel E
3915mm
 
2310mm
 
1225mm
 
1735mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda MX-5 Acties

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website