Home Mazda CX-5

Nieuwe Mazda CX-5

Mazda CX-5 bij Autobedrijf Knoop in Breukelen en Maarssen
 

Maak kennis met de Mazda CX-5

De Mazda CX-5 is de ultieme crossover. De auto is voorzien van een krachtige motor die ook nog eens zuinig met brandstof omspringt. Het design van de Mazda CX-5 is fraaigelijnd en dankzij de hogere rijpositie heeft u meer zicht op de weg. De Mazda CX-5 is dé perfecte reisauto om te gaan waar u maar wilt. Deze zuinige krachtpatser is net even iets anders, en hoe!

In maart werd op de Autosalon van Genève de nieuwe Mazda CX-5 geïntroduceerd aan het Europese publiek. Met een nieuw design én nieuw interieur zet de Mazda CX-5 een nog hogere standaard dan zijn voorganger. De nieuwe Mazda CX-5 is zeer compleet uitgerust met diverse veiligheidssystemen en multi-mediasysteem. De nieuwe CX-5 is altijd bij ons aanwezig en er kan meestal direkt mee proefgereden worden.
v.a. € 35.190
Private Lease v.a. € 529 p/mnd

Mazda CX-5

Een crossover, maar dan net even anders
Met zijn combinatie van kracht, prestaties en een mooi uiterlijk kent de Mazda CX-5 geen gelijke. Het fraaie uiterlijk van de auto is het resultaat van het bekroonde 'KODO – Soul of Motion'-design. Met het sportieve profiel van het exterieur is de Mazda CX-5 als geen andere crossover. Lichtmetalen velgen, LED-koplampen en de driedimentionale grille zorgen voor een krachtig uiterlijk, terwijl de sterke SKYACTIVE-carrosserie bijdraagt aan een ultieme rijervaring.
CX-5 interieur
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website