Home Mazda Mazda CX-5

Nieuwe Mazda CX-5

Mazda CX-5 bij Autobedrijf Knoop in Breukelen en Maarssen
 

Maak kennis met de Mazda CX-5

De Mazda CX-5 is de ultieme crossover. De auto is voorzien van een krachtige motor die ook nog eens zuinig met brandstof omspringt. Het design van de Mazda CX-5 is fraaigelijnd en dankzij de hogere rijpositie heeft u meer zicht op de weg. De Mazda CX-5 is dé perfecte reisauto om te gaan waar u maar wilt. Deze zuinige krachtpatser is net even iets anders, en hoe!

In maart werd op de Autosalon van Genève de nieuwe Mazda CX-5 geïntroduceerd aan het Europese publiek. Met een nieuw design én nieuw interieur zet de Mazda CX-5 een nog hogere standaard dan zijn voorganger. De nieuwe Mazda CX-5 is zeer compleet uitgerust met diverse veiligheidssystemen en multi-mediasysteem. De nieuwe CX-5 is altijd bij ons aanwezig en er kan meestal direct mee proefgereden worden.

De Mazda CX-5 biedt ook alles wat een leaserijder maar kan wensen. Wilt u de de Mazda CX-5 privé leasen? Vraag dan snel uw private lease offerte aan!

v.a. € 34.990
Private Lease v.a. € 499 p/mnd

Mazda CX-5

Een crossover, maar dan net even anders
Met zijn combinatie van kracht, prestaties en een mooi uiterlijk kent de Mazda CX-5 geen gelijke. Het fraaie uiterlijk van de auto is het resultaat van het bekroonde 'KODO – Soul of Motion'-design. Met het sportieve profiel van het exterieur is de Mazda CX-5 als geen andere crossover. Lichtmetalen velgen, LED-koplampen en de driedimentionale grille zorgen voor een krachtig uiterlijk, terwijl de sterke SKYACTIVE-carrosserie bijdraagt aan een ultieme rijervaring.
CX-5 interieur
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda CX-5 Acties

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website