Home Mazda CX-3

Mazda CX-3

Mazda CX-3 (2018)
 

Zelfs wij worden er stil van

De Mazda CX-3 is stoer én verrassend elegant tegelijkertijd: als je rijdt in de nieuwe Mazda CX-3 dan word je gezien! En na de recente upgrade van halverwege 2018 helemaal. De wijzigingen lijken minimaal, toch maken ze een wereld van verschil. Dankzij de vakkundige aanscherping van zowel het interieur als het exterieur is de CX-3 nóg beter geworden. Zelfs wij worden er stil van... En dat is een mooi bruggetje naar de extra isolatie die bij de ontwikkeling van de ge-upgrade Mazda CX-3 is gebruikt. Daardoor is de auto een stuk stiller en laat deze fors minder trillingen door tijdens het rijden. Zo kun jij ongestoord genieten.

De Mazda CX-3 combineert de rij-eigenschappen van een sportieve hatchback met het comfort van een crossover. De CX-3 beschikt bovendien over G-Vectoring Control, een unieke technologie die de rij-eigenschappen nog verder versterkt. De rijke uitrusting van de CX-3, met onder andere LED-koplampen, diverse veiligheidssystemen en volop comfort in het interieur, maken dit model voor berijder en passagiers helemaal af. En dankzij de scherpe prijs en zuinige motor (diesel met 22% bijtelling) is het ook nog eens een verstandige keuze. Stap dus nu in de Mazda CX-3!

v.a. € 24.490
Private Lease v.a. € 359 p/mnd
De vloeiende lijnen van de Mazda CX-3

De bestuurder als uitgangspunt

Om het gevoel van eenheid te creëren, ontwerpen we alles met de bestuurder als uitgangspunt. Dat begint vanuit de bestuurdersstoel. 

U voelt het als u plaatsneemt. Het stuurwiel, de HMI Commander en de pedalen zijn optimaal gepositioneerd. Alles voor de perfecte balans tussen u en uw auto.

Prachtige details van de Mazda CX-3

 

Prestaties & maten

Tankinhoud
44-48 liter
Acceleratie 0-100 km/u
8,7-10,1 sec
Verbruik snelweg
3,8-5,5 L/100km
CO2 uitstoot
105-150 gr/km
Topsnelheid
177-200 km/u
Verbruik stad
4,4-8,1 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,0-6,4 L/100km
Energielabel
4275mm
 
2570mm
 
1535mm
 
1525mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website