Image
Mazda CX-30

De Mazda CX-30: De veiligste in zijn klasse

Image
Family

Zorgeloos onderweg met I-ACTIVESENSE

Met de technologische vooruitgang van de Mazda CX-30 kunnen u en uw gezin zich veilig voelen!

Met onze geavanceerde i-Activsense veiligheidstechnologieën bent u tijdens het rijden volledig beschermd. Onze systemen zijn zo op elkaar afgestemd dat ze potentieel gevaar zien voordat u het ziet en waar mogelijk vermijden ze aanrijdingen door in te grijpen voordat u dat doet. Zo gebruikt de Smart City Brake Support sensoren om voortdurend de afstand en het snelheidsverschil tussen uw en de obstakels voor u te meten, en zorgen de adaptieve LED-koplampen ervoor dat u te allen tijde een duidelijk zicht op de weg behoudt. Op deze manier kijkt uw Mazda CX-30 altijd met u mee.

Mazda CX-30 highlights

Veiligste auto in zijn klasse

Rijke standaarduitrusting

Groen energielabel B

Verfijnd interieur

Mazda Radar Cruise Control

DRIVE TOGETHER

Bij Mazda maken we geen auto’s. We creëren ze. We leggen onze ziel in elk model. Met de grootste zorg voor het kleinste detail. Zo ontstaat een auto met karakter. Voor mensen met karakter. Met maar één doel. Een auto die één is met zijn bestuurder. Stap in en voel die eenheid. Handen aan het stuur. Radio aan. Bestemming onbekend. Verken nieuwe wegen en ervaar het zelf

Al jaren een uitstekende plek om onze zakelijke en privé auto te kopen en onderhouden.
Duidelijke uitleg en ook overleg voor er iets gedaan gaat worden.
Helaas staat de Mazda niet meer op ons zakelijke lijstje - anders was er nog jaren in een 6 doorgereden.
Nu privé de CX5 . Hopelijk nog jaren plezier van deze garage
Fred
Utrecht

INTERESSE IN DE MAZDA CX-30

Bedankt voor uw interesse in de Mazda CX-30. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Een proefrit aan huis mag binnen de huidige coronamaatregelen. Wij brengen de auto bij u voor de deur en nemen zelf uiteraard niet deel aan de proefrit.

Type
Aanhef