AAN­GE­NAAM EF­FI­CI­ËNT

Wij breiden ons modellengamma uit met de Mazda2 Hybrid, die leverbaar wordt naast de Mazda2.

Iedereen kan nu elektrisch rijden met de Mazda2 Hybrid. Deze auto laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

De Mazda2 Hybrid is standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen, die standaard zijn op iedere uitvoering. De Mazda2 Hybrid scoort dan ook als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse.

Ook is de Mazda2 Hybrid lekker compact. Ideaal voor in de stad. Van binnen is de auto meer dan compleet. Van multimediasysteem tot automatische airconditioning, alles is aanwezig

De Mazda2 Hybrid staat in de showroom bij Autobedrijf Knoop in Maarssen 

Uitvoeringen Mazda2 hybrid

De Mazda2 hybrid is te bestellen bij autobedrijf Knoop in 3 verschillende uitvoeringen.

PURE

COMPACT VAN BUITEN EN COMPLEET VAN BINNEN

De Mazda2 Hybrid is standaard uitgerust met onder meer uitgebreide veiligheidssystemen, een 7-inch multimediasysteem en een rijk aanbod aan comfortopties. Dit alles voor een scherpe vanafprijs van €24.990  voor de Pure uitvoering en altijd standaard met automaat.

AGILE

EXTRA COMFORT EN GEMOEDSRUST

De Agile uitvoering heeft het perfecte assortiment aan comfort opties en is verkrijgbaar vanaf € 27.390. Bovenop de complete standaarduitrusting kun je rekenen op onder meer een achteruitrijcamera, luxere bekleding, een 8-inch multimediascherm en stuurwiel-/stoelverwarming.

SELECT

ULTIEME LUXE

Mag het je aan niets ontbreken? Ga dan voor ultieme luxe met de Select uitvoering vanaf €30.790 . Deze aantrekkelijke uitvoering combineert de luxueuze uitrusting van de Select met een stijlvol interieur met onder andere climate control in twee zones, draadloos opladen en sportievere stoelen.

Type
Aanhef
Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur