Image

Mazda CX-30 - Private Lease deal vanaf €385,- of €1500,- inruilvoordeel

Bij Knoop autobedrijven staan wij voor
Behulpzaam, Betrouwbaar
Deskundig, Duidelijk
Flexibel

mazda cx-30 - De meest veilige auto ter wereld

De Mazda CX-30 is uitgeroepen tot de meest veilige auto ter wereld door het EuroNCAP op het onderdeel veiligheid voor volwassen inzittenden. De CX-30 is een klasse apart. Deze crossover is het perfecte voorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend, dat is het ook. De Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

 

Private lease deal

Je rijdt de Mazda CX-30 al vanaf €385 per maand met Mazda Private Lease, zolang de voorraad strekt. We laten je graag kennismaken met deze crossover van Mazda.

Highlight Euro

€1500,- inruilvoordeel of private lease deal vanaf €385

Krachtige motor

Veilige auto

430 liter bagageruimte

Image
cx-30-zij-achter

DE MAZDA CX-30 IS STANDAARD ZEER rijk uitgerust

De Mazda CX-30 is een klasse apart. De Mazda CX-30 is beschikbaar als Standaard-, Comfort-, Sportive- en Luxury uitvoering.

DE MAZDA CX-30 IS STANDAARD UITGERUST MET:

 • Laadruimte van 430 liter
 • Automatische airco
 • Krachtige motoren
 • DAB+ radio
   
 • Bluetooth voor handsfree bellen
 • Navigatie
 • LED verlichting
 • Geavanceerde veiligheidssystemen
   

 

Image
cx-30-zij-voorkant

Nu overstappen met €1500 inruilvoordeel

De Mazda CX-30 is een prachtige crossover en zeer rijk uitgerust, zowel van binnen als van buiten. Ook voor de veiligheid zit je bij de CX-30 goed: vorig jaar is dit model uitgeroepen tot veiligste auto van het jaar! De Mazda CX-30 is leverbaar met de efficiënte e-Skyactiv G en de revolutionaire e-Skyactiv X benzinemotor. Deze benzinemotor is de kracht van de Mazda CX-30. Een krachtige motor met lage CO2-uitstoot, 186 pk en een groen energielabel B.

Je rijdt hem al vanaf € 30.990. Tijdelijk ontvang je € 1500 inruilvoordeel! Ga je liever voor Past Private Lease? Dat kan met Mazda Private Lease al vanaf € 385 per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Image
Interieur_Mazda_CX-30

cx-30 uitvoeringen

De Mazda CX-30 is uniek van binnen. Het interieur is door ons ontworpen volgens het Japanse Kodo-design. De kunst van het weglaten is iets waar dit model voor staat. De kwaliteit van de gebruikte materialen zorgen voor een luxe gevoel. En dat is uitzonderlijk voor een crossover.

Ben je benieuwd in welke uitvoeringen de CX-30 allemaal verkrijgbaar is? Klik hieronder op de button!

De unieke geluiden van de CX-30

De Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo is de auto standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met perfect geplaatste speakers. Hij misschien wel de stilste in zijn klasse dankzij de unieke aanpak voor isolatie.

cx-30 VOORRAAD

Wij hebben nog een aantal CX-30 nieuw op voorraad. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod:

Neem contact met ons op

Mazda CX-30 2021 vanaf € 30.990. Gemiddeld verbruik Mazda CX-30 van 5,6 tot 6,6 liter per 100 km / 17,9 tot 15,2 km per liter / CO2-uitstoot 127 tot 149 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met uiterlijke aankoopdatum 31 augustus 2021 en uiterlijke registratie 30 november 2021. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. *Op basis van Euro NCAP testresultaten november 2019 in de categorie 'Inzittende Volwassene'. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Neem contact op

Type
Aanhef