Image
Oranje

Autobedrijf Knoop EK winactie

We bouwen de EK spanning op met een knallende private lease deal voor onze 100% elektrische Mazda MX-30. Om dit samen met jou te vieren maak jij kans op € 500,-  voor jouw favoriete voetbalclub in de regio.

Daarnaast maak je ook nog eens kan op één van onze vijf borrelboxen die persoonlijk langs gebracht worden op 17 juni met onze Mazda MX-30.

Klik hieronder om mee te doen:

Doe mee aan onze winactie!

Mazda MX-30 highlights

100% elektrisch

Ruime crossover

Hoge instap

Hoogwaardige veiligheidsuitrusting

Geen CO2 uitstoot

Brochure en prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

Image
Proefrit XXL

Mazda MX-30 vanaf € 299,- per maand

Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke private lease actie. U rijdt al een Mazda MX-30 vanaf € 299,- per maand.*

De Mazda MX-30 is de eerste 100% elektrische crossover van Mazda. Met de MX-30 is Mazda een nieuwe weg van elektrificatie ingeslagen wat heeft geresulteerd in een crossover die rijdt zoals je van een Mazda gewend bent. Daarnaast is het Kodo-design doorgetrokken in dit model en heeft hij zoals je van Mazda gewend bent, een zeer rijke standaarduitrusting. 

De MX-30 heeft een prettige hoge zit die je van de crossovers van Mazda kent, en het interieur is zeer ruimtelijk. Dit komt onder andere door de freestyle deuren die in tegenovergestelde richting openen. Ook het speciaal ontworpen zwevende middenconsole draagt hieraan bij. 

In de MX-30 is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Gerecyclede petflessen behoren tot een van de materialen, maar ook is er kurk gebruikt in de middenconsole. Dat laatste is een knipoog naar de geschiedenis. Mazda is ooit begonnen als kurkenfabrikant.

* op basis van 60 maanden / 10.000km