Image
Mazda
ALL-WEA­THER BE­SCHER­MINGS­SET MET 25% KOR­TING
WINTERBANDENWISSEL
WINTERCHECK VOOR € 19,95

ALL-WEA­THER BE­SCHER­MINGS­SET MET 25% KOR­TING

De herfst is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor gezellige avonden binnen op de bank, maar ook dat het buiten weer donkerder en natter wordt. Kou, regen en wind: we krijgen er allemaal mee te maken als we de weg op gaan en dat brengt uitdagingen met zich mee. Gelukkig hebben we bij Mazda alles in huis om jou vol vertrouwen het najaar tegemoet te laten rijden.

Image
Mazda

ALL-WEA­THER BE­SCHER­MINGS­SET MET 25% KOR­TING

Juist in het najaar is het goed om er op uit te trekken. Uiteraard ga je niet op pad zonder je warm aan te kleden en waterdichte schoenen aan te trekken. Als je na zo’n uitstapje moe maar voldaan en met vuile voeten weer je warme Mazda instapt, is het wel zo fijn als je Mazda ook goed is aangekleed. Met een all-weather beschermingsset* voorkom je vuiligheid in je Mazda en houd je je interieur schoon.

Kom langs en profiteer nu van 25% korting op de all-weather beschermingsset.

*Het all-weather pakket bestaat uit een water- en vuilafstotende rubberen mattenset en een rubberen kofferbakmat.

Image
Winterband

PLAN NU JE WINTERBANDENWISSEL IN

Het najaar betekent guur weer: wind, regen, lage temperaturen en misschien mogen we deze winter zelfs weer wat sneeuw- en ijspret beleven. Bereid je nu alvast voor op die koude wintermaanden en gladde wegen en plan je winterbandenwissel in. Heb je nog geen winterbanden? Neem dan contact met ons op en informeer naar de winterband-velg combinaties van Mazda en Bridgestone. Hiermee ga je veilig de weg op en hoef je je om gladheid geen zorgen te maken (behalve op de schaatsbaan dan).

Image
Winter

GA ZELFVERZEKERD DE WEG OP DANKZIJ DE WINTERCHECK - NU € 19,95

Wil je dit najaar zelfverzekerd de weg op? Kom dan bij ons langs voor een wintercheck. Dan controleren wij onder meer je bandenspanning, ruitenwissers, verlichting en verwarming. En dat voor slechts € 19,95. Zo voorkom je onnodig pech of stilstaan en rij je dit najaar warm en veilig naar je bestemming.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom langs in de showroom en bestel direct de all-weather beschermingsset voor je Mazda of maak een afspraak voor je winterbandenwissel of de wintercheck.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Acties zijn geldig tot eind december of zolang de voorraad strekt.