Image
Mazda CX-5
IN TOPVORM
PRIVATE LEASE VANAF € 555 P/M
KIES VOOR PURE VERFIJNING
Contact opnemen

Mazda CX-5 - Vanaf € 555 met Private Lease

Kies voor pure verfijning met de vernieuwde Mazda CX-5, ons pronkstuk. Door de jaren heen heeft de CX-5 een stevige plek verdiend in het SUV segment en dankzij een update is hij nu nóg krachtiger. En dat zie je ook terug in het Private Lease tarief, want je rijdt de vernieuwde Mazda CX-5 al vanaf € 555 per maand met Mazda Private Lease. We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze SUV die op alle vlakken in topvorm is.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan en ervaar het ultieme rijplezier in deze krachtige SUV.

Image
Mazda CX-5

Kies voor pure verfijning met de vernieuwde Mazda CX-5, nu al vanaf € 555 per maand met Private Lease

De vernieuwde Mazda CX-5 is even mooi als krachtig. De krachtige Skyactiv-motor is de perfecte combinatie tussen efficiëntie en kracht. En het krachtige lijnenspel volgens het Japanse Kodo design maakt hem ook sterk vanbuiten, door die typische Mazda-uitstraling. Het hoogwaardige design, de slimme technologie, de uitgebreide veiligheidssystemen en bijzonder luxe afwerking. De Mazda CX-5 is op alle vlakken in topvorm. Dat zie je ook in de uitrusting:

  • Hoog trekgewicht, 1.800 kg tot 2.100 kg
  • Rijk uitgerust en nu verkrijgbaar in drie nieuwe speciale uitvoeringen
  • Efficiënt brandstofverbruik dankzij cilinderuitschakeling
     

Je rijdt de vernieuwde Mazda CX-5 al vanaf € 555 per maand met Mazda Private Lease. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

PRIJSLIJST

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda CX-5.

Mazda CX-5 Prijslijst

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-5 2022 vanaf € 37.590. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 2022 van 6,1 tot 8,0 liter per 100 km / van 16,4 tot 12,5 km per liter / CO2-uitstoot van 153 tot 182 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijnincl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2022 tot 30 juni 2022, eerst mogelijke registratie na 1 augustus 2022 en uiterlijke registratie 31 december 2022. De actie is geldig vanaf de Luxury-uitvoering. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Actie geldt niet op voorraadauto's. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 juni 2022 tot en met 30 september 2022, eerst mogelijke registratie na 1 september 2022 en uiterlijke registratie 30 november 2022. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.