Image
Mazda

Gratis aircocheck

Met het mooie weer in aantocht is het extra fijn als de airco gewoon naar behoren werkt. Maak daarom direct een afspraak voor een gratis aircocheck! Dan weet je zeker dat de airco koelt wanneer dat het hardst nodig is. 

Maak direct een afspraak bij ons voor de gratis aircocheck of een van de reinigingen.

 

Image
Mazda outdoor

Vul je aircocheck aan met:

Aircoreiniging + filter: € 74,95.
Bij deze reiniging wordt de airco getest, het interieurfilter wordt vervangen en we voeren een speciale hygiënereiniging van de pollenfilterbehuizing en de aangrenzende luchtkanalen uit. Het is hierbij ook mogelijk om te kiezen voor het actieve koolstoffilter voor een meerprijs van € 11. Deze filtert, naast luchtjes, ook schadelijke stoffen uit de lucht zodat je altijd schone lucht in de auto hebt. 

Aircoreiniging en spoeling van het aircosysteem + filter: € 125.
Bij deze reiniging wordt de airco getest en het volledige aircosysteem van de auto doorgespoeld en ook hier wordt het interieurfilter vervangen. Het is hierbij ook mogelijk te kiezen voor het actieve koolstoffilter voor een meerprijs van € 11.

Bij bovenstaande reinigingen krijg je een gratis human technology interieurreiniger ter waarde van € 17,95 cadeau!

Image
Mazda

De lente in met zomerbanden

Met de zonnige lente in aantocht wordt het tijd om de winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Dan zijn jij en je Mazda weer helemaal klaar om eropuit te gaan. Waar gaat de trip naartoe deze lente?

Maak direct een afspraak voor een bandenwissel. We checken meteen je bandenspanning zodat je direct en zonder zorgen de zon tegemoet kunt rijden.

Image
Outdoor

Fietsendrager met abonnement op fietstijdschrift

Deze lente trekken we eropuit met de fiets. Ga daarom nu voor een Thule fietsendrager! Deze Thule Velocompact fietsendrager kan twee fietsen dragen en wordt gemonteerd op de trekhaak. Tijdelijk krijg je een halfjaar abonnement cadeau op een fietstijdschrift naar keuze. Ga je voor Fiets, FietsActief, Columbus Travel of Roots? Zo kan je fijn inspiratie opdoen voor de volgende fietstocht. Bestel de fietsendrager nu!

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot 30 juni of zolang de voorraad strekt