James onderhoud

Het is van groot belang dat u uw auto goed en regelmatig laat onderhouden. Regelmatig onderhoud houdt uw auto in topconditie. Ook voorkomt er vaak mee dat u voor dure verrassingen komt te staan.

onderhoud mazda, onderhoud universeel, apk, nieuwe apk, motorolie, monteur, werkplaats, mazda onderhoud, maarssen, utrecht, onderhoud stichtsevecht

JAMES Auto & Service

In de onze werkplaats in Breukelen werken wij met de onderhoudsformule van JAMES Auto & Service. Dit houdt in dat wij uw auto controleren en als u dat wenst de onderdelen vervangen die niet meer goed zijn. Onze speciaal opgeleide monteurs beschikken over geavanceerde technische apparatuur om auto's van elk type en model te onderhouden. Zij volgen daarbij het onderhoudsschema dat bij uw auto hoort, en zij gebruiken alleen onderdelen en apparatuur die voldoen aan de specificaties van de fabriek. Hiermee garanderen wij dat ons onderhoud kwalitatief hoogwaardig is.

JAMES Auto & Service biedt service

Als extra voeren wij bij een grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK-keuring uit. Naast de Grote beurt kunt u bij ons ook terecht voor een Kleine beurt, APK-keuring, Airco servicebeurt, CarCheck en Glasservice. De JAMES Auto & Service bieden wij ook als u gebruik maakt van een leaseauto of bedrijfswagen.

JAMES Grote onderhoudsbeurt

Onderhoud is voor elke auto van groot belang. Het zorgt ervoor dat uw mobiliteit intact blijft, en u voorkomt er vaak onaangename en dure verrassingen mee. Onafhankelijk van welk merk en type auto u heeft, u kunt altijd bij JAMES Auto & Service in Breukelen terecht voor scherp geprijsde onderhoudsbeurten.

Grote beurt uitgevoerd volgens het onderhoudsschema van de auto
Bij een grote onderhoudsbeurt worden alle onderdelen gecontroleerd en de noodzakelijke onderdelen vervangen volgens het onderhoudsschema van de auto. Bovendien kunt u bij een grote onderhoudsbeurt ervoor kiezen om uw auto een gratis APK-keuring te laten ondergaan.

Onderdelen volgens fabrieksspecificaties
Voor ieder merk en model kunnen wij het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uitvoeren. Wij maken alleen gebruik van die auto-onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

JAMES Kleine onderhoudsbeurt

Vakkundig en regelmatig onderhoud is van wezenlijk belang voor uw auto. U voorkomt er onaangename en vaak ook prijzige verrassingen op momenten dat het u het minst uitkomt.


Kleine beurt, check van vitale functies
Bij een kleine beurt worden belangrijke onderdelen van uw auto, zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen uitgebreid gecontroleerd. We stellen de lampen bij, en vullen vloeistoffen bij. Ook vervangen we de olie en het oliefilter.


Extra onderhoud met prijsopgave vooraf
Bovendien adviseren wij u over overige onderdelen die vervangen moeten worden of binnenkort aan vervanging toe zijn. Deze onderdelen kunnen wij bij de kleine beurt dan meteen meenemen of de werkzaamheden desgewenst uitstellen tot een later moment. Altijd ontvangt u een prijsopgave vooraf.