Voorraad Voordeel Mazda

Actie voorraad modellen

Voordeel tot wel €4.500 op modellen als CX-3, CX-5, Mazda2, Mazda3 en Mazda6!

Pak het voordeel snel want de voorraad daalt pijlsnel!

Mazda2 Voorraad voordeel

Mazda2

U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze Mazda 2, met zijn ruime en comfortabele interieur. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Mazda4 Voorraad Voordeel

Mazda3

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Mazda CX3 Voorraad Voordeel

Mazda CX-3

Ruim en economisch, dat is de Mazda CX-3. De krachtige motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. 

Mazda CX-5 Vooraad Voordeel

Mazda CX-5

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto′s. Dat is ook te merken aan deze Mazda CX-5. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden.

Mazda 6 Voorraad Voordeel

Mazda6

De Mazda6 is de ultieme reisauto van Mazda. Dankzij een uitermate verfijnd design en verhoogd niveau van rijplezier stap je altijd met plezier in de Mazda6, en stap je altijd uitgerust uit. Dit dankzij een nog stiller interieur en fantastisch zittende stoelen.

Offerte aanvragen

km