Home Acties
Lopende acties bij Autobedrijf Knoop
 

KNOOP MAZDA ACTIES

Voordeel van de zaak Actiemodellen
Tot het einde van 2019 bieden wij een mooie korting op een prachtige selectie Mazda-modellen uit voorraad. Zo profiteer je nu op de Mazda2, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda MX-5 én Mazda CX-5 van Voordeel van de Zaak. Deze actie is geldig bij zowel een particuliere als zakelijk aanschaf/lease van voorraadmodellen met registratie voor 31 december 2019.
Mazda CX-5 Voordeel van de zaak!
Mazda introduceert Voordeel van de Zaak, een unieke (tijdelijke) actie met veel voordeel. Zo rijd je de luxe Mazda CX-5 nog dit jaar met € 3.000,- korting als je nu een voorraadmodel aanschaft.
Knoop's Voordeel van de Zaak
Alle aanbiedingen van de geselecteerde Knoop's Summer Sale Mazda modellen overzichtelijk op een rij. Profiteer nu van hoge kortingen en mooie private lease aanbiedingen bij Knoop Autobedrijven.

Uw voordeel kan oplopen tot €3.000!
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 309,- per maand.
Mazda CX-3 Sport Selected
De Mazda CX-3 Sport Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-3 die nu extra luxe en sportief is uitgerust. Je ontvangt nu € 2.995,- extra voordeel als je Mazda CX-3 Sport Selected aanschaft. Bovendien ontvang je nu € 2.000,- extra inruilwaarde. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en plan snel een proefrit in!
Mazda CX-5 Sport Selected
Ben je op zoek naar een extra vleugje comfort en sportiviteit? Dan is de Mazda CX-5 Sport Selected de ideale keuze.
Mazda CX-5 Private Lease deal
Met Mazda Private Lease rij je in een gloednieuwe Mazda CX-5 voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, rente, afschrijving en afleverkosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Je rijdt de Mazda CX-5 private lease nu al voor € 499,- per maand.
Mazda Finance actie - 3,99% rente
Wat een geweldig aanbod! Tot en met 31 december 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda CX-30 of Mazda CX-5 voor een rentetarief vanaf 3,99%. Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen.
GRATIS kentekenplaat vastzetten
Om diefstal van kentekenplaten tegen te gaan, bieden wij de service om GRATIS uw kentekenplaten te laten vastnagelen. Ik kunt daarvoor een afspraak met de werkplaats maken.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website