Home Acties
Lopende acties bij Autobedrijf Knoop
 

KNOOP MAZDA ACTIES

Mazda CX-5 Voordeel van de zaak!
Mazda introduceert Voordeel van de Zaak, een unieke (tijdelijke) actie met veel voordeel. Zo rijd je de luxe Mazda CX-5 nog dit jaar met € 3.000,- korting als je nu een voorraadmodel aanschaft.
Knoop's Summer Sale
Alle aanbiedingen van de geselecteerde Knoop's Summer Sale Mazda modellen overzichtelijk op een rij. Profiteer nu van hoge kortingen en mooie private lease aanbiedingen bij Knoop Autobedrijven.

Uw voordeel kan oplopen tot €4.000!
Mazda MX-5: Culinair genieten

Optimale beleving met de Mazda MX-5! Schaf voor 30 september 2019 particulier een nieuwe MX-5 aan en ontvang een geheel verzorgd, culinair weekend bij Parc Broekhuizen! Heerlijke diners, 2 overnachtingen én een prachtige omgeving om in rond te rijden, wie wil dat nou niet? Wacht niet langer, plan een proefrit en rij nog deze zomer in de MX-5.

Mazda CX-3: nu € 2.000,- extra inruilwaarde
De Mazda CX-3 is in 2018 door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland. Daarom krijg je nu tot 30 juni 2019 maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde als je de nieuwe Mazda CX-3 aanschaft. Pak dit voordeel en plan een proefrit in.
Mazda Private Lease Deals
Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen en wordt onder het Keurmerk Private Lease door Mazda Leasing. Met Mazda Private Lease heb je als particulier het gemak van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 295,- per maand.
Mazda CX-3 Sport Selected
De Mazda CX-3 Sport Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-3 die nu extra luxe en sportief is uitgerust. Je ontvangt nu € 2.995,- extra voordeel als je Mazda CX-3 Sport Selected aanschaft. Bovendien ontvang je nu € 2.000,- extra inruilwaarde. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en plan snel een proefrit in!
Mazda6: € 1.500,- extra inruilwaarde en gratis trekhaak
Koop je nu een nieuwe Mazda6 dan ontvang je € 1.500,- extra inruilwaarde en bovendien ook nog een gratis trekhaak t.w.v. € 1.240. Dit aanbod geldt zowel voor de sedan als de sportbreak en is geldig tot en met 30 september 2019. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en vraag snel een offerte aan.
Mazda CX-5 Private Lease deal
Met Mazda Private Lease rij je in een gloednieuwe Mazda CX-5 voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, rente, afschrijving en afleverkosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Je rijdt de Mazda CX-5 private lease nu al voor € 499,- per maand.
Mazda3 Introductieaanbod: Gratis Bose® Audio t.w.v. € 850,-
Vanwege de introductie van de nieuwe Mazda3 in Nederland ontvang je nu een Bose® audiosysteem ter waarde van € 850,- geheel gratis! Dit aanbod geldt tot 30 juni 2019, dus kom snel langs bij de Mazda dealer en ervaar zelf het perfecte geluid in de nieuwe Mazda3.
Mazda Finance actie - 3,99% rente
Wat een geweldig aanbod! Tot en met 30 september 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda voor een rentetarief vanaf 3,99%. Hiermee rijd je al een nieuwe Mazda vanaf € 149,- per maand. Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen.
GRATIS kentekenplaat vastzetten
Om diefstal van kentekenplaten tegen te gaan, bieden wij de service om GRATIS uw kentekenplaten te laten vastnagelen. Ik kunt daarvoor een afspraak met de werkplaats maken.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website