Home Acties
Lopende acties bij Autobedrijf Knoop
 

KNOOP MAZDA ACTIES

Knoop's Summer Sale
Alle aanbiedingen van de geselecteerde Knoop's Summer Sale Mazda modellen overzichtelijk op een rij. Profiteer nu van hoge kortingen en mooie private lease aanbiedingen bij Knoop Autobedrijven.

Uw voordeel kan oplopen tot €4.000!
Mazda CX-5 nu met €1.500,- voordeel
De Mazda CX-5 is nu aantrekkelijker dan ooit te voren! Dankzij € 1.500 extra inruilwaarde bij aanschaf van een CX-5 rijd je deze prachtige SUV nu nog goedkoper. Bovendien betaal je nu slechts € 1.500,- voor een automatische versnellingsbak. Wacht dus niet langer, plan een proefrit of kom langs bij onze showroom in Maarssen.
Mazda MX-5: Culinair genieten

Optimale beleving met de Mazda MX-5! Schaf voor 30 september 2019 particulier een nieuwe MX-5 aan en ontvang een geheel verzorgd, culinair weekend bij Parc Broekhuizen! Heerlijke diners, 2 overnachtingen én een prachtige omgeving om in rond te rijden, wie wil dat nou niet? Wacht niet langer, plan een proefrit en rij nog deze zomer in de MX-5.

Mazda CX-3: nu € 2.000,- extra inruilwaarde
De Mazda CX-3 is in 2018 door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland. Daarom krijg je nu tot 30 juni 2019 maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde als je de nieuwe Mazda CX-3 aanschaft. Pak dit voordeel en plan een proefrit in.
Mazda Private Lease Deals
Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen en wordt onder het Keurmerk Private Lease door Mazda Leasing. Met Mazda Private Lease heb je als particulier het gemak van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 295,- per maand.
Mazda CX-3 Sport Selected
De Mazda CX-3 Sport Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-3 die nu extra luxe en sportief is uitgerust. Je ontvangt nu € 2.995,- extra voordeel als je Mazda CX-3 Sport Selected aanschaft. Bovendien ontvang je nu € 2.000,- extra inruilwaarde. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en plan snel een proefrit in!
Mazda CX-5 Sport Selected
Ben je op zoek naar een extra vleugje comfort en sportiviteit? Dan is de Mazda CX-5 Sport Selected de ideale keuze. Bovendien ontvang je nu tijdelijk een trekhaak t.w.v. € 1.240,- geheel gratis bij aanschaf van een nieuwe Mazda CX-5 Sport Selected.
Mazda CX-5 Private Lease deal
Met Mazda Private Lease rij je in een gloednieuwe Mazda CX-5 voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief wegenbelasting, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud, rente, afschrijving en afleverkosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Je rijdt de Mazda CX-5 private lease nu al voor € 499,- per maand.
GRATIS kentekenplaat vastzetten
Om diefstal van kentekenplaten tegen te gaan, bieden wij de service om GRATIS uw kentekenplaten te laten vastnagelen. Ik kunt daarvoor een afspraak met de werkplaats maken.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website