Home Acties
Lopende acties bij Autobedrijf Knoop
 

KNOOP MAZDA ACTIES

Mazda CX-3 Sport Selected
De nieuwe Mazda CX-3 Sport Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-3 die nu extra luxe en sportief is uitgerust. Je ontvangt nu € 2.995,- extra voordeel als je Mazda CX-3 Sport Selected aanschaft. Dit aanbod geldt tot en met 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en plan snel een proefrit in!
Mazda6: automaat voor slechts € 1.000,-
Vanwege de introductie van de nieuwe Mazda6 bieden wij dit model nu aan met een automatische transmissie voor een meerpijs van slechts € 1.000,-. De luxe en het gemak van niet meer zelf schakelen is hiermee voor iedereen binnen handbereik.
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 289,- per maand.
Mazda3: nu € 2.000,- meer waarde
Koop nu particulier een nieuwe Mazda3 hatchback of sedan in GT-M uitvoering en ontvang tot maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een nieuwe Mazda3 tot en met 31 december 2018, dus wacht niet te lang en profiteer nu!
Mazda Private Lease: all-in rijplezier
Mazda heeft momenteel zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 en Mazda MX-5. Zo kun je onbezorgd genieten van het rijden in een Mazda. Met Mazda private lease hoef je alleen nog maar te tanken. Sluit vóór 31 december 2018 een Mazda Private Lease contract af en kies voor onbezorgd genieten!
Mazda CX-3: nu € 1.500,- voordeel
De Mazda CX-3 is nu extra aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Voor een meerprijs van slechts € 1.000,- krijg je namelijk een automatische versnellingsbak bij de SKYACTIV-G 120 benzinemotor van de Mazda CX-3. Bovendien is de Mazda CX-3 recent door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland en daarom bieden wij jou nu € 1.500,- extra inruilwaarde.
Mazda MX-5 nu tot €2.500,- meer inruilwaarde

Heb je altijd al met open dak en de wind in je haren over prachtige landwegen willen toeren? Stop met dromen en stap direct in de nieuwe Mazda MX-5. Schaf voor 31 december 2018 een Mazda MX-5 aan, ruil je huidige auto in en ontvang tijdelijk tot € 2.500,- meer inruilwaarde

Mazda CX-5 nu met €1.500,- meer waarde
De Mazda CX-5 biedt de ultieme combinatie van kracht en efficiëntie. Bovendien heeft de Mazda CX-5 een trekkracht van minimaal 1.800 kg en maximaal 2.100 kg. Kies je nu voor de Mazda CX-5 dan krijg je tijdelijk € 1.500,- meer inruilwaarde op jouw huidige auto.
GRATIS kentekenplaat vastzetten
Om diefstal van kentekenplaten tegen te gaan, bieden wij de service om GRATIS uw kentekenplaten te laten vastnagelen. Ik kunt daarvoor een afspraak met de werkplaats maken.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website