Home Acties
Lopende acties bij Autobedrijf Knoop
 

KNOOP MAZDA ACTIES

Mazda3 Introductieaanbod: Gratis Bose® Audio t.w.v. € 850,-
Vanwege de introductie van de nieuwe Mazda3 in Nederland ontvang je nu een Bose® audiosysteem ter waarde van € 850,- geheel gratis! Dit aanbod geldt tot 30 juni 2019, dus kom snel langs bij de Mazda dealer en ervaar zelf het perfecte geluid in de nieuwe Mazda3.
Mazda CX-5 nu met €1.500,- voordeel
De Mazda CX-5 is nu aantrekkelijker dan ooit te voren! Dankzij € 1.500 extra inruilwaarde bij aanschaf van een CX-5 rijd je deze prachtige SUV nu nog goedkoper. Bovendien betaal je nu slechts € 1.500,- voor een automatische versnellingsbak. Wacht dus niet langer, plan een proefrit of kom langs bij onze showroom in Maarssen.
Mazda CX-3 Sport Selected
De Mazda CX-3 Sport Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-3 die nu extra luxe en sportief is uitgerust. Je ontvangt nu € 2.995,- extra voordeel als je Mazda CX-3 Sport Selected aanschaft. Bovendien ontvang je nu € 2.000,- extra inruilwaarde. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en plan snel een proefrit in!
Mazda CX-5 voorraadmodellen 2018
Vanwege de introductie van de vernieuwde Mazda CX-5 op 1 februari 2019 in Nederland, is een groot aantal voorraadmodellen nu extra scherp geprijsd. Ben je op zoek naar een mooie Mazda CX-5 die je snel kunt rijden? Dan hebben wij particuliere én zakelijke uitvoeringen van de Mazda CX-5 op voorraad.
Mazda2 Sport Selected
Profiteer nu tot € 2.995,- voordeel op de nieuwe Mazda2 Sport Selected uitvoering. 
Ook interessant als private lease deal, nu voor slechts € 295,- per maand.
Mazda CX-5 Sport Selected
Ben je op zoek naar een extra vleugje comfort en sportiviteit? Dan is de Mazda CX-5 Sport Selected de ideale keuze. Bovendien ontvang je nu tijdelijk een trekhaak t.w.v. € 1.240,- geheel gratis bij aanschaf van een nieuwe Mazda CX-5 Sport Selected.
Mazda CX-3: nu € 2.000,- extra inruilwaarde
De Mazda CX-3 is in 2018 door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland. Daarom krijg je nu tot 30 juni 2019 maar liefst € 2.000,- extra inruilwaarde als je de nieuwe Mazda CX-3 aanschaft. Pak dit voordeel en plan een proefrit in.
Mazda Private Lease Deals
Mazda Private Lease is beschikbaar voor vrijwel alle Mazda modellen en wordt onder het Keurmerk Private Lease door Mazda Leasing. Met Mazda Private Lease heb je als particulier het gemak van onbezorgd rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Wacht dus niet langer en profiteer nu!
Mazda MX-5 nu tot €3.000,- meer inruilwaarde

Heb je altijd al met open dak en de wind in je haren over prachtige landwegen willen toeren? Stop met dromen en stap nog deze zomer in de nieuwe Mazda MX-5. Schaf voor 30 juni 2019 een Mazda MX-5 aan, ruil je huidige auto in en ontvang tijdelijk tot € 3.000,- inruilwaarde.

Mazda Finance actie - 3,99% rente
Wat een geweldig aanbod! Tot en met 30 juni 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda voor een rentetarief vanaf 3,99%. Hiermee rijd je al een nieuwe Mazda vanaf € 149,- per maand. Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen.
GRATIS kentekenplaat vastzetten
Om diefstal van kentekenplaten tegen te gaan, bieden wij de service om GRATIS uw kentekenplaten te laten vastnagelen. Ik kunt daarvoor een afspraak met de werkplaats maken.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website