Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 6

Sportbreak 2.0 SkyActiv-G 165 Exclusive-Line DIRECT LEVERBAAR € 10.000,- voorraadkorting !
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • draadloze telefoonlader
  • extra getint glas
  • head-up display
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
314889620
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar! Mazda6 Sportbreak 2.0 Skyactiv-G 165pk automaat in de zeer complete Exclusive-Line uitvoering in de kleur Machine Gray metallic. Betreft een nieuwe auto met levering/registratie 2024 en 6 jaar fabrieksgarantie.  

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merkt u ook aan deze Mazda 6 Sportbreak. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Mazda 6 Sportbreak voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Mazda 6 Sportbreak een achteropkomend verkeer waarschuwing. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar!

De automatische veiligheidssystemen in deze Mazda fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze Mazda hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
draadloze telefoonlader
extra getint glas
head-up display
kunstlederen interieurdelen
lederen bekleding
LED koplampen
lichtmetalen velgen 19"
Machine Grey Metallic lak
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur