Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Nagisa € 4.050,- VOORRAADKORTING!
  • achteruitrijcamera
  • alarmsysteem
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bose® premium-audiosysteem met 12 designspeakers in Silver
  • cruise control adaptief
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
707379161
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda3 e-Skyactiv 150pk NAGISA uitvoering in de kleur Zircond Sand nu met € 4.050,- voorraadkorting! 

Met een auto als deze Mazda 3 komt u absoluut goed voor de dag. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Mazda 3 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Onderweg naar muziek luisteren krijgt een nieuwe dimensie dankzij het Bose audiosysteem. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. De uitrusting van deze Mazda is met Bose-audioinstallatie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze Mazda bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Ook helpen het dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Opties
achteruitrijcamera
alarmsysteem
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
Bose® premium-audiosysteem met 12 designspeakers in Silver
cruise control adaptief
electronic climate controle
extra getint glas
keyless entry
kunstlederen bekleding bicolor
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur