Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Nagisa Automaat
  • achteruitrijcamera
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • draadloze telefoonlader
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
928376890
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray metallic (donker grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda3 e-Skyactiv 150pk NAGISA uitvoering in de kleur Snowflake White Pearl nu met € 3.950,- voorraadkorting! 



Met een auto als deze Mazda 3 komt u absoluut goed voor de dag. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Telefoonaccu in het rood? Laad 'm simpel op met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Deze auto is voorzien van full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
achteruitrijcamera
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
kunstlederen bekleding bicolor
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
Metallic lak Machine Grey
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur