Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Nagisa Automaat] € 4.050,- VOORRAADKORTING
  • achteruitrijcamera
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • draadloze telefoonlader
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
698182385
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurSnowflake White Pearl (licht wit)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda3 e-Skyactiv 150pk NAGISA uitvoering in de kleur Snowflake White Pearl nu met € 4.050,- voorraadkorting! 

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Mazda 3. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Moet uw smartphone ook even tanken? Bijladen kan supersimpel met de draadloze telefoonlader. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
achteruitrijcamera
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
kunstlederen bekleding bicolor
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur