Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Exclusive-line + Design & Comfort Pack - € 3.950,- VOORRAADKORTING
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • keyless entry
  • kunstlederen interieurdelen
  • LED koplampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
103345291
CarrosserieSedan
Bouwjaar2024
KleurPolymetal Gray metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT LEVERBAAR Mazda3 Sedan e-Skyactiv 150 Exclusive-Line met als extra Desin Pack en Black Comfort Pack (zwart leder interieur met elektrische stoelverstelling) in de Polymetal Gray metallic. NU MET € 3.950,-,- VOORRAADKORTING 

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merkt u ook aan deze Mazda 3. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen zijn aan boord.

Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Even de smartphone erin klikken en de draadloze telefoonlader zorgt vanzelf voor nieuwe energie. Deze auto is voorzien van electronic climate control, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en lederen versnellingspook.

De geavanceerde technologie in deze Mazda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 3 bij ons te komen bekijken.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
keyless entry
kunstlederen interieurdelen
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Polymetal Grey
stuurwiel verwarmd
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur