Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Aero Grey
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • keyless start
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
283741978
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurAero Gray Metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 e-skyactiv G 90pk M-Hybrid Homura in de Aero Gray Metallic. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraad/inruil korting! 

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto′s. Dat is ook te merken aan deze Mazda 2. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Aan boord van deze Mazda 2 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Deze Mazda is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd!

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. In deze Mazda vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 2 bij ons te komen bekijken.

Opties
achteruitrijcamera
Aero Grey
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur