Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • keyless start
  • LED koplampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
250849098
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurAero Gray Metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 e-skyactiv G 90pk M-Hybrid Homura in Platinium Quartz metallic lak. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraad/inruil korting!

 

Het doordachte concept van de Mazda 2 staat garant voor ruimte en rijcomfort. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hij rijdt lekker, deze Mazda. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Deze Mazda 2 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 2 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Platinum Quartz
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur